Geen producten in winkelwagen Shop nu
Je hebt nog geen items in je offerte aanvraag formulier Shop nu

Inkoop

Verkopen bij Global Trucks Holland

Bij Global Trucks Holland vindt u de perfecte plek voor de verkoop van uw vrachtwagens. We zijn voortdurend op zoek naar hoogwaardige vrachtwagens, trailers en onderdelen van diverse merken en modellen. Wij staan paraat om u een eerlijke prijs te bieden en zorgen voor een vlekkeloze afhandeling. Maak gebruik van onze uitgebreide ervaring, deskundigheid en betrouwbare dienstverlening. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe moeiteloos het is om uw vrachtwagens aan ons te verkopen!

Snelle en eerlijke waardebepaling

Bij Global Trucks Holland kunt u rekenen op een snelle en eerlijke waardebepaling van uw vrachtwagens. Wij hanteren transparante inkoopprijzen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Uitgebreide inkoopervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector beschikt Global Trucks Holland over een uitgebreid netwerk en diepgaande kennis van de vrachtwagenmarkt. Hierdoor kunnen wij een concurrerende prijs bieden en snel beslissingen nemen bij de inkoop van uw vrachtwagens. Vertrouw op onze expertise en profiteer van een soepele transactie.

Efficiënte en professionele afhandeling

Wanneer u uw vrachtwagens aan ons verkoopt, garanderen wij een efficiënte en professionele afhandeling. Wij nemen het volledige proces voor onze rekening, inclusief de administratieve en logistieke afwikkeling, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke zaken.

Grote voorraad

Ontdek onze uitgebreide selectie hoogwaardige vrachtwagens die naadloos aansluiten bij jouw transporteisen. Of je nu op zoek bent naar betrouwbare tweedehands voertuigen of splinternieuwe modellen van gerenommeerde merken, bij Global Trucks Holland hebben we het perfecte aanbod voor jou. Bekijk ons assortiment en vind de ideale vrachtwagen om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Grijp deze kans niet aan je voorbij om jouw transportactiviteiten te optimaliseren!

Bekijk onze voorraad
pictures_customer-websites-v2-globaltrucks-343-0-ab3b9a5d6602e05ef20a28e39e76df61.png

We horen graag van u

Heeft u vragen of kunnen we u ergens meehelpen? Neem contact met ons op door een e-mail te sturen, het contactformulier in te vullen of bel naar het onderstaande nummer. Wij staan klaar om u te helpen!

Openingstijden

Ma/Vrij

8:00 t/m 18:00 uur.

Zaterdag

8:00 t/m 15:00 uur.

Zondag

Gesloten.

Kom in contact!